Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Νέες θέσεις εργασίας (10)

Νέες θέσεις Εργασίας

ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΦΕΡΩΝ
ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ " Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ " Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"
ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Οικολογική παρέμβαση (4) -Οικολογικός τρόπος Ζωής

Η αλλαγή του κλίματος είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, και όμως, ο καθένας από μας έχει τη δύναμη να κάνει τη διαφορά. Ακόμα και μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και στη μείωση της καταναλωμένης ενέργειας με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση δικών του χρημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Τί είναι η αλλαγή του κλίματος;


Γίνεται μεγάλη προσπάθεια ενημέρωσης για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μας, αλλάζοντας λίγο τις συνήθειές μας, στη καταπολέμηση του φαινομένου της περιβαλλοντικής αλλαγής.
Επισκεφθείτε το site της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και βρείτε πολλές ιδέες για το πως μπορείτε να αλλάξετε προς το καλύτερο και ""φθηνότερο τη ζωή σας.

Δείτε ΕΔΩ βήμα βήμα τί πρέπει να κάνετε για να μειώσετε τις εκπομπές CO2. Κλικάρετε πόσα από αυτά μπορείτε να κάνετε και δέστε πόσο θα εξοικονομήσετε.

Κλείνω τη βρύση , Κλείνω το διακόπτη .Διαβάστε αυτές τις συμβουλές για το πώς να ενσωματώσετε τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Καλύτερα περπάτα!!! Κάθε βήμα μετράει θετικά .



Δείτε το video
Ηλ.Κ.Παπ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Νέες θέσεις εργασίας (9)

Θέσεις εργασίας στο Μέσω ΑΣΕΠ

ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

1η έρευνα ΤΟΣΥΝ ΔΗΜΟΥ ΙΤΕΑΣ ΦΩΚΙΔΟΣ


Όπως φαίνεται, αυτό που θεωρούν οι περισσότεροι πως λείπει από την πόλη μας είναι οι Τουριστικές εγκαταστάσεις. π.χ. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΖ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ, σύντομα θα προτείνουμε σα ΤΟΣΥΝ πολλές ιδέες.

Επίσης κρίνεται σκόπιμη η δημιουργία Μουσείου Επιστημών ή αλλιώς Τεχνολογίας, δηλαδή κάτι σαν αυτό "Οι κοινωνικές ανάγκες οδήγησαν στην ίδρυση μουσείων θετικής κατεύθυνσης στην Ελλάδα, τα οποία μπορούν να έχουν σημαντικό συμπληρωματικό ρόλο στο έργο του σχολείου, και στη δια βίου εκπαίδευση." Εμείς συμπληρώνομε ότι μπορούν να είναι πόλος έλξης τουριστών, ομάδων φοιτητών κτλ, οι οποίοι θα επισκέπτονται τη πόλη μας για μια τέτοια πηγή γνώσης και οι οποίοι στα πλαίσια εργασιών τους θα εκπονούν δωρεάν, μελέτες ωφέλιμες για τη πόλη μας.

Οι παρακάτω φράσεις δίνουν ένα ξεχωριστό νόημα σε αυτή την ιδέα : ""Η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, μοιραία είχε σαν αποτέλεσμα τη σταδιακή εξαφάνιση παραδοσιακών επαγγελμάτων. Τα πολύτιμα δείγματα της προβιομηχανικής και πρωτοβιομηχανικής εποχής, όπως εργοστάσια και μηχανήματα, αποτελούν στοιχεία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και πρέπει πάση θυσία να διαφυλαχθούν για τις επόμενες γενιές σε συγκεκριμένους χώρους και σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές."" Είναι κρίμα να επισκέπτονται τα μουσεία της Γερμανίας και να μπορούν να επεξεργαστούν αντίγραφα των μηχανικών επιτευγμάτων του Αρχιμήδη και στην Ελλάδα να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τουλάχιστον στην εμβέλεια που τη προσφέρει η Γερμανία.""


Ηλίας Κ. Παπαλάιος

Νέες θέσεις εργασίας (8)

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Πρόταση στο Δήμο για δημιουργία Κέντρου Συνάθροισης Νέων

--------------------------------
Δήμος Ιτέας .
Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4444 .
Ελήφθη: 7-8-08 .
--------------------------------

Δημιουργία Κέντρου Συνάθροισης Νέων

Προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ιτέας,

Αγαπητά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου σας, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη της ανοιχτής συνελεύσεως των Νέων που πραγματοποιήθηκε στις 21-Ιουλίου-2008, καταθέτει αίτημα για δημιουργία κέντρου συνάθροισης των νέων στη πόλη μας.

Υποστηρίζουμε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχει ανάμεσα στους νέους επισταμένη επικοινωνία και μέσα από ουσιαστικό διάλογο και αντιπαράθεση να καταφέρουμε να ενεργοποιηθούμε όλοι οι νέοι, προς το συμφέρον και ανάπτυξη της πόλης μας.

Για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με επιτυχία προς αυτή τη κατεύθυνση χρειαζόμαστε ένα δικό μας χώρο όπου, ανενόχλητοι από ωράρια και χωρίς μακροπρόθεσμους προγραμματισμούς, θα μπορούμε να επικοινωνούμε άμεσα.

Επίσης θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και ένα ,αρχικά μικρό, υπολογιστικό κέντρο για τους νέους, με γρήγορη πρόσβαση στο internet καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας, με στόχους :

  1. Tην εξοικείωση τους με τις ωφέλιμες λειτουργίες του διαδικτύου.
  2. Tη προσφορά των υπολογιστών ορισμένες ώρες της μέρας, αλλά και προσωπικής βοήθειας όποτε είναι εφικτό, σε νέους που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τυχόν εργασίες τους (σχολικές, ακαδημαϊκές ή και προσωπικές).
  3. .Να δοθεί το έναυσμα για ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, μέσω του γόνιμου διαλόγου που θα γίνει πραγματικότητα μέσω της διαδραστικής ηλεκτρονικής επικοινωνίας μας με όλες τις απομακρυσμένες ομάδες νέων της υπόλοιπης Ελλάδος.
  4. Την ακόμα καλύτερη ηλεκτρονική διαφήμιση της πόλης μας στο διαδίκτυο.

Οι υπολογιστές θα αγοραστούν με χρηματοδότηση προς το ΤΟΣΥΝ Ιτέας από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, ύστερα από ολοκληρωμένη έκθεση αναγκαιότητας που της καταθέσαμε. Με τη βοήθεια του Δημάρχου Ιτέας και την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας θα την εισπράξουμε μέσω του Δήμου Ιτέας.


Αιτούμαστε λοιπόν να μας παραχωρηθεί ένας ικανός χώρος-αίθουσα που ανήκει στο Δήμο ή θα ενοικιάσει για εμάς ο Δημός, με σκοπό να πραγματοποιούνται τα παρακάτω:

1. Συνεδριάσεις της Ολομέλειας του ΤΟΣΥΝ Δήμου Ιτέας

2. Ανοιχτές Συνελεύσεις και συζητήσεις νέων της Ιτέας, για ιδέες που έχουν να προτείνουν και για προβλήματα που τους απασχολούν

3. Κοινές συνεδριάσεις των συμβουλίων όλων των ΤΟΣΥΝ των γύρω περιοχών.

4. Δημιουργία Υπολογιστικού κέντρου.

5. Διεξαγωγή ομαδικών θεματικών συζητήσεων, σεμιναρίων, διαλέξεων, μέσω οπτικοακουστικό υλικού εντός του χώρου αλλά και μέσω Διαδικτύου.

Το ΤΟΣΥΝ μας, θα συμμετέχει ενεργά στη λειτουργία αυτού του χώρου συντονίζοντας τη δράση στο χώρου, τόσο τη διεξαγωγή των συνελεύσεων και συνεδριάσεων, όσο και τη πραγματοποίηση σεμιναρίων και διαδικτυακών συζητήσεων.

Εκ μέρους του ΔΣ του ΤΟΣΥΝ Δήμου Ιτέας,

Ο πρόεδρος Ηλίας Κ. Παπαλάιος

Συνημμένα έγγραφα.

1. Η ως τώρα δράση μας.

2. Οι στόχοι του υπολογιστικού κέντρου, όπως εγκρίθηκαν από την Γ.Γ.Ν.Γ.

Συνημμένο έγγραφο 1

Η Δράση μας μέχρι αποστολής του εγγράφου

To ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ιτέας συγκροτήθηκε σε σώμα στις 02 Μαΐου 2008. Από εκείνη την ημερομηνία ξεκινήσαμε την ενθουσιώδη ενεργό δράση μας, που αποτέλεσμα είχε

· να έχουμε δημιουργήσει προσωρινή, αλλά αρτίως εξοπλισμένη και με πολύ πλούσιο περιεχόμενο, ηλεκτρονική σελίδα http://syniteas.blogspot.com που ενημερώνεται καθημερινά .

· να έχουμε μοιράσει στα σχολεία της Ιτέας φυλλάδιο με τις θέσεις και τις ιδέες που έχουμε και θέλουμε να υλοποιήσουμε.

· να έχουμε αποστείλει δελτία τύπου σε όλες τις εφημερίδες της περιοχής ενημερώνοντας τους νέους για τις δράσεις μας και τις δράσεις τις Γ.Γ.Ν.Γ. από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν.

· ,να έχουμε δημιουργήσει βάση δεδομένων με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις αρκετών νέων της πόλης μας, για να μπορούμε να τους ενημερώνουν για προγράμματα της Νέας Γενιάς και της Κυβέρνησης, καθώς και για καινούριες θέσεις εργασίας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

· να έχουμε συνάψει φιλικές σχέσεις με αρκετά ΤΟΣΥΝ της χώρας και να προγραμματίζουμε κοινές εθελοντικές δράσεις.

· να έχουμε διαφημίσει τη πόλη μας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της μέσα από φωτογραφίες που εστάλησαν σε 3000 άτομα στο διαδίκτυο μέσα από φωτογραφίες και από αρχεία που υπάρχουν στο SITE και παροτρύνουμε μέσω mail τη προβολή τους.

· να πρωτοστατούμε στη δημιουργία κοινού ηλεκτρονικού τόπου όλων των ΤΟΣΥΝ στο διαδίκτυο.

· να προσπαθούμε μέσω εύστοχων κειμένων, που αναρτώνται κατά καιρούς στην ιστοσελίδα μας, να ευαισθητοποιήσουμε τους νέους και όλους τους επισκέπτες μας για τον πράσινο τρόπο ζωής και τη σωτηρία του περιβάλλοντος.

· να έχουμε δηλώσει εθελοντές σε έρευνες του χαμόγελου του παιδιού.

· να έχουμε εξασφαλίσει χρηματοδότηση από τη Γ.Γ.Ν.Γ. για αγορά υπολογιστών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

· να έχουμε ξεκινήσει έρευνα και ηλεκτρονική ψηφοφορία για τι εγκαταστάσεις ή υπηρεσίες χρειάζεται η πόλη μας για να είναι περισσότερο φιλική στους νέους.

Συνημμένο έγγραφο 2

Οι στόχοι του υπολογιστικού κέντρου, όπως εγκρίθηκαν από την Γ.Γ.Ν.Γ.

Στόχοι Γενικά:

Ο κεντρικός στόχος είναι η διάδοση του διαδικτύου και η εξοικείωση των νέων με αυτό σε μια περιοχή που η ένταξη της κοινωνίας στο διαδίκτυο είναι σε πρώιμο στάδιο.


Τ
ο υπολογιστικό κέντρο θα δημιουργηθεί με σκοπό να παρέχονται χρήσιμες τηλέ-υπηρεσίες στο σύνολο των νέων της πόλης, καθώς και να παρέχονται γνώσεις, πληροφορίες και ηλεκτρονικό υλικό για τις διάφορες λειτουργίες, υπηρεσίες, αλλά και κινδύνους του διαδικτύου.

Αυτή τη δράση θα την αναλάβουν μέλη του συμβουλίου που φοιτούν ή έχουν αποφοιτήσει από διάφορα τμήματα πληροφορικής της χώρας.


Επίσης στόχος μας θα είναι μέσω αυτού του κέντρου να διευρύνουμε τους ορίζοντες των νέων της περιοχής μέσω της επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών και απόψεων για θέματα γενικού ενδιαφέροντος όπως πολιτισμός, περιβάλλον και τεχνολογική ανάπτυξη.


Στόχοι Συγκεκριμένα:.

Κάλυψη παρακάτω στόχων:

1. Ενημέρωση και εκμάθηση χρήσης ηλεκτρονικών διαδικασιών παρεχόμενων από το κράτος όπως:

a) Ηλεκτρονική κατάθεση Δικογράφου

b) Έκδοση Ληξιαρχικών Πράξεων

c) Χορήγηση Βεβαιώσεων και πιστοποιητικών

d) Υποβολής φορολογικής δηλώσεως και έκδοση φορολογικής ενημερότητας

e) Εύρεση νόμων ,διαταγμάτων και Φ.Ε.Κ.

f) Κ.ά.


2. Πρόσβαση σε εκπαιδευτικό ψηφιακό υλικό όπως :

a) Εύρεση Βιβλιοθηκών

b) Δημοσιευμένων άρθρων

c) Εκπαιδευτικών προγραμμάτων

3. Διεξαγωγή θεματικών συζητήσεων, σεμιναρίων, διαλέξεων, κλπ, μέσω Διαδικτύου. (Χωρίς χρηματοδοτούμενο κόστος) όπως:

a) Κατασκευή Ηλεκτρονικής Ιστοσελίδας.(Στατικής και Δυναμικής).

b) Κατασκευή Blog.

c) Αγορές μέσω Internet. Πώς γίνονται και ποιοι οι κίνδυνοι.

d) Ορθή και αποτελεσματική χρήση των μηχανών αναζήτησης, χωρίς άσκοπη πλοήγηση που επιφέρει μείωση χρόνου εργασίας.

e) Σεμινάρια e-επιχειρείν και e-marketing.

f) Λειτουργίες και δημιουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

g) Κ.α.

4. Ένταξη των νέων σε ηλεκτρονικές κοινότητες για την ανταλλαγή πληροφοριών, απόψεων, ιδεών και εμπειριών με άλλους νέους από ολόκληρο τον κόσμο.

5. Εκμάθηση χρήσιμων προγραμμάτων.

6. Διαφήμιση της τοπικής ομορφιάς και παράδοσης μέσω της ηλεκτρονικής ανάδειξης του φυσικού πλούτου, της τοπικής ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς. Ο τρόπος ηλεκτρονικής ανάδειξης θα είναι μέσω της συλλογής φωτογραφιών και έντυπου υλικού που ψηφιοποιηθεί με τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων των νέων που θα το επιθυμούν, έτσι ώστε να μάθουμε μέσα από ένα απτό παράδειγμα την ισχύ της ηλεκτρονικής διαφήμισης.

7. Ενημέρωση, πληροφόρηση και ψυχαγωγία.

8. Χρήση των υπολογιστών από τους νέους της πόλης για εκπόνηση ερευνών και εργασιών που αδυνατούν ή δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν σε προσωπικό τους χώρο.

Νέες θέσεις εργασίας (7)

Νέες θέσεις εργασίας ανά την Ελλάδα

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ) - ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ) - ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ) - ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΕΣΥΕ)

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ) - ΛΑΡΙΣΑΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ) - ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (ΕΙΔΙΚ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Η΄ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ) - ΑΘΗΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Α/ΦΩΝ - Ε/Π ΤΕΧΝ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Α/Φ - Ε/Π - ΑΘΗΝΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ) - ΑΘΗΝΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ) - ΧΑΝΙΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ) - ΧΑΝΙΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ) - ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ) - ΑΘΗΝΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ) - ΧΑΝΙΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ) - ΑΘΗΝΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ) - ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΕΙΔ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ) - ΑΘΗΝΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΕΙΔ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ) - ΑΘΗΝΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΕΙΔ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ) - ΑΘΗΝΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΕΙΔ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΕΙΔ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ) - ΑΘΗΝΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΕΙΔ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ) - ΧΑΝΙΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ( ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ) - ΑΘΗΝΩΝ - ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ( ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΤΑΜΕΙΟ

ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΤΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΑΘΗΝΩΝ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ


ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Νέες θέσεις εργασίας (6)

ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ - ΦΩΚΙΔΑΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Νέες θέσεις εργασίας (5)

Νέες θέσεις εργασίας ανά την Ελλάδα και σε περιοχές που μας ζητήσατε.

ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΧΑΝΙΩΝ - ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - ΑΤΤΙΚΗ - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

1η Πρόταση για Κοινή δράση ΤΟΣΥΝ

Παράθεση δεύτερου mail επικοινωνίας που στάλθηκε από το ΤΟΣΥΝ Δήμου Ιτέας σε όλα τα ΤΟΣΥΝ της Ελλάδος που είχαμε το mail τους.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητό ΤΟΣΥΝ,

Σε αυτό το δεύτερο Mail επικοινωνίας θα θέλαμε να δώσουμε έμφαση στη κοινή δημιουργία ενός Forum, όπως με θέρμη συμπρότεινε και το ΤΟΣΥΝ Ρεθύμνου.

Η συμμετοχή θα είναι ανοιχτή για όλα τα ΤΟΣΥΝ, με στόχο τη δημιουργία ενός ιστότοπου, όπου θα μπορούμε να επικοινωνούμε άμεσα για όλα τα θέματα που μας απασχολούν, αλλά και να μπορούμε να ανταλλάσσουμε πρωτότυπες ιδέες που θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν. Είναι λογικό σε αυτά τα πρώτα βήματα των ΤΟΣΥΝ όλοι να ψάχνουμε τρόπους δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων της περιοχής μας, αν τους αναζητήσουμε μαζί θα είναι ευκολότερο και αποδοτικότερο.

Το FORUM εκτός βήματος συζητήσεων,ανταλλαγής απόψεων και σύσφιξης δεσμών των νέων από όλη την Ελλάδα, θα αποτελεί και βήμα ανάδειξης των περιοχών μας, μέσω συνδέσμων φωτογραφιών κτλ.


Εκτός αυτής της ιδέας που προφανώς χρειάζεται και κάποιος χρόνος, αλλά και ειδική συνεννόηση για να δημιουργηθεί,
μπορούμε να έχουμε κοινή δράση και σε ορισμένες ενέργειες εθελοντικής δράσης.

π.χ. Μια πρώτη ιδέα είναι να ορίσουμε μια κοινή ημερομηνία εθελοντικής αιμοδοσίας, όπου μετά από σχετική ενημέρωση θα καλέσουμε όποιο νέο (και όχι μόνο) επιθυμεί να δώσει εθελοντικά αίμα την ημερομηνία που θα έχουμε ορίσει. Έτσι θα καταφέρουμε να δώσουμε περισσότερη δημοσιότητα στη δράση μας, αλλά και στο θεσμό των ΤΟΣΥΝ.


Αναμένουμε με αισιοδοξία,γνωρίζοντας πως οι ανησυχίες μας είναι κοινές, για τη θετική ανταπόκρισή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμoύς,
Ηλίας Κ. Παπαλάιος ,


Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Δήμου Ιτέας Φωκίδος. Τηλ. 6936999356

Site ΤΟΣΥΝ Ιτέας http://syniteas.blogspot.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Γνωρίζοντας τις καλές προθέσεις και την έντονη επιθυμία όλων των ΤΟΣΥΝ για κοινές δράσεις για βελτίωσης της κοινωνικής πραγματικότητας, θεωρούμε δεδομένη τη γρήγορη ανταπόκρισή τους.

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Νέες Θέσεις Εργασίας (4)

Ελέγξτε για νέες θέσεις εργασίας ανά την Ελλάδα

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template