Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Φωτογραφίας για Νέους

Θέλεις να εκφράσεις τις απόψεις σου για την Ευρώπη με πρωτότυπο τρόπο; Σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες; Είσαι μεταξύ 18 και 30 ετών και ζεις στην Ευρώπη; Εάν ναι, αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσένα. Σκέψου ένα θέμα που να αφορά τις θεματικές "Η Ευρώπη σε Κίνηση. Μετανάστευση, Ολοκλήρωση, Στερεότυπα", "Ευρωπαϊκή Ταυτότητα; Αξίες, Διαφορετικότητα, Πολιτισμικός Διάλογος", "Η Ευρώπη Αύριο. Βιώσιμη Ανάπτυξη, Οικολογία, Περιβάλλον", τράβηξε μια φωτογραφία και λάβε μέρος! Μπορείς να υποβάλεις μέχρι και τρεις φωτογραφίες, οι οποίες θα πρέπει να έχουν έναν τίτλο και μια σύντομη περιγραφή.

Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες των νικητών θα παρουσιαστούν σε μια διεθνή έκθεση τέχνης που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες από 17 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου 2009.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η 31η Ιουλίου 2009.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, ο οποίος διοργανώνεται από την Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Περιφερειών, είναι διαθέσιμες στην ακόλουθη σύνδεση: http://www.aer.eu/photo_competition.html

Διαγωνισμός Επιστήμης & Τεχνολογίας για Νέους Ευρωπαίους: Innovating Minds


Εάν σας ενδιαφέρει η τεχνολογία και τα επιστημονικά θέματα και θέλετε να αναδείξετε το ταλέντο σας, τότε μπορείτε να υποβάλετε ένα σχέδιο στον Τσεχικό διαγωνισμό Innovating Minds. Πιο συγκεκριμένα, το βραβείο προορίζεται για νέους Ευρωπαίους που δεν έχουν κλείσει το 20ο έτος της ηλικίας τους μέχρι την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής τους. Θα δοθούν βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες: Τεχνολογίες Πληροφοριών & Επικοινωνιών, Υγεία & Ποιότητα Ζωής, Περιβάλλον, Καινοτομίες Προϊόντων & Τεχνολογίας.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 15 Οκτωβρίου 2009 ενώ η τελετή απονομής βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2009, στην Τσεχική Δημοκρατία.

Περισσότερες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη σύνδεση: http://www.innovatingminds.eu

Νέες Θέσεις Εργασίας (73)

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Erasmus Για Νέους Επιχειρηματίες !


Αυτό το πρόγραμμα ανταλλαγής της ΕΕ:

  • προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες την ευκαιρία να μάθουν από έναν έμπειρο επιχειρηματία, ο οποίος διευθύνει μια μικρομεσαία επιχείρηση (ΜΜΕ) σε άλλη χώρα της ΕΕ,
  • επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των νέων και των έμπειρων επιχειρηματιών,
  • διευκολύνει την πρόσβαση σε νέες αγορές και την αναζήτηση δυνητικών επιχειρηματικών εταίρων,
  • συμβάλλει στη δικτύωση των ανθρώπων των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ,
  • επιτρέπει στους πεπειραμένους επιχειρηματίες να αναπτύξουν νέες εμπορικές σχέσεις και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες σε άλλη χώρα της ΕΕ.


Ποιος μπορεί να συμμετάσχει;

Νέοι επιχειρηματίες και έμπειροι επιχειρηματίες.

Νέοι επιχειρηματίες είναι οι επιχειρηματίες οι οποίοι σχεδιάζουν οριστικά να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή έχουν ήδη ξεκινήσει την επιχείρηση τους κατά τα τελευταία τρία έτη. Οι έμπειροι επιχειρηματίες θα πρέπει να κατέχουν ή να διευθύνουν μια ΜΜΕ στην ΕΕ.



Ποιος μπορεί να συμμετάσχει;

Νέοι επιχειρηματίες και έμπειροι επιχειρηματίες.

Νέοι επιχειρηματίες είναι οι επιχειρηματίες οι οποίοι σχεδιάζουν οριστικά να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή έχουν ήδη ξεκινήσει την επιχείρηση τους κατά τα τελευταία τρία έτη. Οι έμπειροι επιχειρηματίες θα πρέπει να κατέχουν ή να διευθύνουν μια ΜΜΕ στην ΕΕ.


Περισσότερες Πληροφορίες -> http://www.erasmus-entrepreneurs.eu

Νέες Θέσεις Εργασίας (72)

Νέες Θέσεις Εργασίας και στη Φωκίδα

ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ - ΦΩΚΙΔΑΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ (22650 23852)

ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - ΦΩΚΙΔΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΕΩΝ
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ - ΑΘΗΝΩΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΑΘΗΝΩΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΙΩΝ

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template