Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Πρόγραμμα της Γ.Γ.Ν.Γ.

ΘΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;

ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ – ΝΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ιτέας ως ένα οργανωμένο βήμα εκπροσώπησης της νεολαίας του Δήμου, συμμετέχει ενεργά σε κάθε νέα δράση της τοπικής μας κοινωνίας και φροντίζει για την άμεση ενημέρωση των νέων σε θέματα που τους αφορούν.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, μια πρωτοποριακή κίνηση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς έχοντας την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, τις Θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας, μια νέα δομή η οποία μπορεί να παρέχει δωρεάν βοήθεια και υποστήριξη για την δημιουργία της δικής σας επιχείρησης.

Με την ίδρυση θυρίδων νεανικής επιχειρηματικότητας σε όλη τη χώρα γίνεται μια προσπάθεια προσέγγισης και ενημέρωσης της νεολαίας σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Στο νομό μας, το γραφείο «νεανικής επιχειρηματικότητας» στεγάζεται στο χώρο του Ι.Ε.Κ. Άμφισσας και αποτελεί ένα από τα 8 σημεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με κέντρο τη Λαμία. Μπορείτε λοιπόν, να μας επισκεφθείτε και να αναζητήσετε βοήθεια για την ενδυνάμωση-υποστήριξη της δικής σας επιχειρηματικής ιδέας.


Βασικoί στόχοι των Θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας είναι:

• η δημιουργία επιχειρηματικής συνείδησης στους νέους
• η στήριξη των νέων που θέλουν να αναπτύξουν δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα

• η συμβουλευτική στους νέους που ήδη ασκούν ελεύθερο επάγγελμα

Η θυρίδα της Άμφισσας είναι πρόθυμη να βοηθήσει κάθε νέο που θέλει να αναπτύξει μια υγιή επιχειρηματική δράση, παρέχοντας του:

Ø Πληροφόρηση για το νομικό, διοικητικό και φορολογικό πλαίσιο μιας επιχείρησης, την αγορά εργασίας και τις πηγές χρηματοδότησης

Ø υποστήριξη στην κατάστρωση business και marketing plan

Ø λεπτομερειακή ενημέρωση και παροχή βοήθειας για την κάλυψη του γραφειοκρατικού μέρους

Ø εμψύχωση και υποστήριξη της νέας του επιχειρηματικής δράσης.

Δεν είναι αναγκαίο να έχετε προσδιορίσει επακριβώς τον τομέα που χρειάζεστε βοήθεια, επισκεφθείτε μας και θα δουλέψουμε μαζί τις δικές επιχειρησιακές ανησυχίες.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΚΑΛΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: 9:00 – 15:00




Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template