Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Πρόγραμμα Ενεργειακής Πρόκλησης-Λάβετε Μέρος

SWISS TALENT FORUM: Πρόσκληση Υποβολής Ενδιαφέροντος


Δηλώστε τώρα συμμετοχή
στο Πρόγραμμα Ενεργειακής Πρόκλησης και λάβετε μέρος στο Swiss Talent Forπum -το επιτελείο των νέων ειδικών (young people's think tank).


Το Πρόγραμμα διοργανώνει η Ελβετική Οργάνωση «Νέα Γενιά στην Επιστήμη» (
Swiss Youth in Science) και θα πραγματοποιηθεί 25-29 Ιανουαρίου 2009 με σκοπό τη προώθηση των πιο προικισμένων ταλέντων από την Ελβετία αλλά και όλη την Ευρώπη.

Εκατόν είκοσι ταλαντούχοι και ευαισθητοποιημένοι νέοι άνδρες και γυναίκες θα συζητήσουν και θα συνεργαστούν με διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης, της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας.

Θέμα: η ενεργειακή πρόκληση, φλέγον ζήτημα της εποχής.

Στόχος: η ανάπτυξη νέων πιθανοτήτων και πιθανών προτάσεων και λύσεων.

Θα είναι:

* 4 εκπληκτικές μέρες

* 120 νέοι και νέες
* 1000 νέες ιδέες
* αμέτρητες ευκαιρίες

Ποιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή: Ευαισθητοποιημένοι νέοι από 16 ετών και άνω.

Το Swiss Talent Forum είναι ανοικτό σε νέους που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της υποχρεωτικής εκπαίδευσης (λύκειο) ή στο πρώτο έτος ανώτερων σπουδών. Πιο συγκεκριμένα, το Swiss Talent Forum απευθύνεται σε νέους ιδιώτες που πρόκειται να ξεκινήσουν σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (πανεπιστημιακές σχολές εφαρμοσμένων επιστημών ή τεχνικών επαγγελματικών σχολών).


Ταξιδιωτικά έξοδα:

Η συμμετοχή στο Swiss Talent Forum είναι δωρεάν: όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 30 Νοεμβρίου 2008
Περισσότερες πληροφορίες:
www.swisstalent.org

* Το Ινστιτούτο Νεολαίας είναι Νομικό Πρόσωπο ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του Ν. 3369/2005 (ΦΕΚ 171/τ.Α/6-7-2005), με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν. 3577/2007 (ΦΕΚ 130/τ.Α/8-6-2007) και σύμφωνα με το ΠΔ 129 (ΦΕΚ/141/12-07-2006)

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template