Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Ελλάδα BTM (4 Νοεμβρίου – 8 Νοεμβρίου 2009)

Η Εθνική Υπηρεσία του Προγράμματος της Ε.Ε « Νέα Γενιά σε Δράση» ανακοινώνει ότι από 4 Νοεμβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα εκπαιδευτικό σεμινάριο υπό τον τίτλο ΒΤΜ.

Στο σεμινάριο αυτό καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων νεολαίας/υπεύθυνοι ομάδων νέων που ασχολούνται άμεσα με προγράμματα για νέους, με στόχο την εκπαίδευσή τους στον τρόπο υλοποίησης προγραμμάτων στο πλαίσιο της Δράσης των ανταλλαγών, Δράση 1.1 του Προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση, για υλοποίηση προγραμμάτων στο μέλλον.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φορείς χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση και ιδιαίτερα στη Δράση 1.1 Ανταλλαγές Νέων.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτύξει και να βελτιώσει τις δεξιότητες αυτών που ασχολούνται με τους νέους αναφορικά με την κατάρτιση για την υλοποίηση ενός προγράμματος ανταλλαγής. Παράλληλα, στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν πιθανούς εταίρους από άλλες χώρες και να παράσχει πληροφορίες για τις δυνατότητες που προσφέρει το Πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση» και ιδιαίτερα η Δράση 1.1-Ανταλλαγές Νέων.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εκπροσώπους φορέων.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής καθώς και τα έξοδα μετακίνησης προς και από τον τόπο υλοποίησης του σεμιναρίου θα καλυφθούν από την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να ενημερωθούν αναλυτικά από τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο και θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους: http://www.salto-youth.net/find-a-training/1468.html το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009.

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία θα στηρίξει τη συμμετοχή υποψηφίων, οι οποίοι έχουν παράλληλα γνωστοποιήσει τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: seminaria@neagenia.gr

Πρακτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων επισυνάπτονται εδώ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 2599360 Ζαμπία Βερναδάκη Ηλεκτρονική Διεύθυνση: z.vernadaki@neagenia.gr

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template