Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

1η Πρόταση για Κοινή δράση ΤΟΣΥΝ

Παράθεση δεύτερου mail επικοινωνίας που στάλθηκε από το ΤΟΣΥΝ Δήμου Ιτέας σε όλα τα ΤΟΣΥΝ της Ελλάδος που είχαμε το mail τους.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητό ΤΟΣΥΝ,

Σε αυτό το δεύτερο Mail επικοινωνίας θα θέλαμε να δώσουμε έμφαση στη κοινή δημιουργία ενός Forum, όπως με θέρμη συμπρότεινε και το ΤΟΣΥΝ Ρεθύμνου.

Η συμμετοχή θα είναι ανοιχτή για όλα τα ΤΟΣΥΝ, με στόχο τη δημιουργία ενός ιστότοπου, όπου θα μπορούμε να επικοινωνούμε άμεσα για όλα τα θέματα που μας απασχολούν, αλλά και να μπορούμε να ανταλλάσσουμε πρωτότυπες ιδέες που θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν. Είναι λογικό σε αυτά τα πρώτα βήματα των ΤΟΣΥΝ όλοι να ψάχνουμε τρόπους δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων της περιοχής μας, αν τους αναζητήσουμε μαζί θα είναι ευκολότερο και αποδοτικότερο.

Το FORUM εκτός βήματος συζητήσεων,ανταλλαγής απόψεων και σύσφιξης δεσμών των νέων από όλη την Ελλάδα, θα αποτελεί και βήμα ανάδειξης των περιοχών μας, μέσω συνδέσμων φωτογραφιών κτλ.


Εκτός αυτής της ιδέας που προφανώς χρειάζεται και κάποιος χρόνος, αλλά και ειδική συνεννόηση για να δημιουργηθεί,
μπορούμε να έχουμε κοινή δράση και σε ορισμένες ενέργειες εθελοντικής δράσης.

π.χ. Μια πρώτη ιδέα είναι να ορίσουμε μια κοινή ημερομηνία εθελοντικής αιμοδοσίας, όπου μετά από σχετική ενημέρωση θα καλέσουμε όποιο νέο (και όχι μόνο) επιθυμεί να δώσει εθελοντικά αίμα την ημερομηνία που θα έχουμε ορίσει. Έτσι θα καταφέρουμε να δώσουμε περισσότερη δημοσιότητα στη δράση μας, αλλά και στο θεσμό των ΤΟΣΥΝ.


Αναμένουμε με αισιοδοξία,γνωρίζοντας πως οι ανησυχίες μας είναι κοινές, για τη θετική ανταπόκρισή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμoύς,
Ηλίας Κ. Παπαλάιος ,


Πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Δήμου Ιτέας Φωκίδος. Τηλ. 6936999356

Site ΤΟΣΥΝ Ιτέας http://syniteas.blogspot.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Γνωρίζοντας τις καλές προθέσεις και την έντονη επιθυμία όλων των ΤΟΣΥΝ για κοινές δράσεις για βελτίωσης της κοινωνικής πραγματικότητας, θεωρούμε δεδομένη τη γρήγορη ανταπόκρισή τους.

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template