Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Οικολογική παρέμβαση (4) -Οικολογικός τρόπος Ζωής

Η αλλαγή του κλίματος είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, και όμως, ο καθένας από μας έχει τη δύναμη να κάνει τη διαφορά. Ακόμα και μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και στη μείωση της καταναλωμένης ενέργειας με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση δικών του χρημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Τί είναι η αλλαγή του κλίματος;


Γίνεται μεγάλη προσπάθεια ενημέρωσης για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μας, αλλάζοντας λίγο τις συνήθειές μας, στη καταπολέμηση του φαινομένου της περιβαλλοντικής αλλαγής.
Επισκεφθείτε το site της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και βρείτε πολλές ιδέες για το πως μπορείτε να αλλάξετε προς το καλύτερο και ""φθηνότερο τη ζωή σας.

Δείτε ΕΔΩ βήμα βήμα τί πρέπει να κάνετε για να μειώσετε τις εκπομπές CO2. Κλικάρετε πόσα από αυτά μπορείτε να κάνετε και δέστε πόσο θα εξοικονομήσετε.

Κλείνω τη βρύση , Κλείνω το διακόπτη .Διαβάστε αυτές τις συμβουλές για το πώς να ενσωματώσετε τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Καλύτερα περπάτα!!! Κάθε βήμα μετράει θετικά .



Δείτε το video
Ηλ.Κ.Παπ

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template